Hökatorpet - Oskarströms OK - Orientering - IdrottOnline Klubb

Hökatorpet - OOK's klubbstuga

HökatorpetReningsverket, Hökatorpet

Nybörjarläger, träningsläger, planeringsmöte, kurser...

Hyr OOK's Hökatorpet i Oskarström!

- i skogen, ändå bara 300 meter till matvaruaffär

- stuga för samling och övernattning på hårt underlag för upp till 25 personer.

KLUBBSTUGAN HÖKATORPET  - Reglemente

• Allmänt: Anläggningen är i första hand avsedd för klubbens egna möten och träningsverksamhet.
  • Aktiva klubbmedlemmar kan disponera lokalerna för eget bruk och ideell verksamhet som man är knuten till, såväl stugan som ”reningsverket”.
  • Uthyrning kan ske till ol-klubbar, scouter och friluftsverksamhet liksom till mindre familjesammankomster och arbetsplatsträffar.
  • Annan användning bestäms av stugkommittén i särskild ordning.
  • Rökning, alkohol- eller annan droganvändning är inte tillåten.
  • Den verksamhet som bedrivs skall alltid vara ett gott exempel för klubbens ungdomar liksom för stugans grannar.
  • Bokning av lokalerna görs hos Gunnel och Arne Andersson, Vallmovägen 9, tel. 61306.
  • Hyrespriser Ol-klubbar:
  • Helt dygn inkl. reningsverk  50 kr per person (dock lägst 500 kr ) m.fl - ytterligare en natt och en dag  30 kr per person
  • Enbart övernattning 30 kr per person (dock lägst 300 kr)
  • Privat: Stugan, dag eller kväll  400 kr per tillfälle
  • Barnkalas 200 kr per tillfälle
  • Aktiva medlemmar enligt ovan: Ingen kostnad
  • Annan användning: Enligt särskilda överenskommelser
  • Stugan:Värmen i stugan utgår från luftvärmepump. Den står normalt på 18 grader men vid behov av högre värme kan ökning göras på fjärrkontroll på väggen mot köket.
  • Efter användning ställs den tillbaka till 18 grader.
  • OBS! Inga andra inställningar får göras!!
  • El-värme finns som komplement men ska normalt ej användas.Kaminen får användas. Tändning och inläggning sker på sidan av kaminen. Använd ved som finns inne men se till att hämta in ny ved från förrådet så att nästa eldare har ved tillgänglig.
  • Brandsläckare finns under trappan alldeles bakom kaminen.
  • Vid övernattning gäller att förvissa sig om utrymningsvägarna, som på övervåningen består av repstegar.
  • Köket lämpar sig väl för fixande av fika och enklare mat men är inte avsett för mer omfattande matlagning.
  • Städmaterial finns i städskåp i köket. Tänk på att lämna stugan i det skick den var när du kom dit eller som du ville haft den!
  • ”Reningsverket”:
  • Omklädningsrummen är alltid uppvärmda. Så även varmvattnet. För att få värme i bastun fordras att man ställer in timern på 1-3 timmar, eventuellt med fördröjning. Även brytaren omedelbart innanför dörren till respektive omklädningsrum måste vridas om till ”1”. Vrid tillbaka till ”0” när bastandet är klart. Fläkten för att dra ur fukten är kopplad till belysningen.
  • Golvet rengörs med gummiskrapa.

Hitta till Hökatorpet:

Från Halmstad: RV 26 Nissastigen till rondellen vid mackarna, ta vänster och sväng höger förbi Hemköp.

Sväng in på Syrénvägen, andra gatan till vänster och följ den tills den tar slut, sväng då vänster och följ vägen tills det röda Hökatorpet syns på vänster sida.

Norrifrån blir det då höger i rondellen istället.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:31
Skribent: Ditte Moberg